Nahkahuolto

Työmme jälkeä

Ajoasu likainen
Ajoasu likainen
Ajoasu puhdas
Ajoasu puhdas
Ajoasu
Ajoasu
Sama takki, ennen ja jälkeen.
Tehty puhdistus ja värjäys.

R&K Nahkahuolto Oy on Suomen johtava nahka- ja turkisasusteiden huoltoon sekä erikoistekstiilien pesuun erikoistunut pesulayritys.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus vaativien erikoistekstiilien pesusta sekä nahka- ja turkisasusteiden huollosta.

Jos vaatteesi tai kodintekstiilisi kaipaavat ammattitaitoista puhdistusta, tuo ne meille. Ammattitaitoinen ja sitoutunut pesulapalveluhenkilökuntamme auttaa nahka- ja turkistuotteiden huoltoon sekä haastavien erikoistekstiilien pesuun liittyvissä kysymyksissä. Monipuolinen laitekantamme mahdollistaa joustavan suuriin toimitusmääriin ja kapasiteetin vaihteluihin reagoimisen sekä vaativan erikoispyykin käsittelyn.

Reipas asiakaspalvelumme auttaa nahka- ja turkishuoltoon liittyvissä kysymyksissä

 Kysy, niin autamme! - Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökuntamme auttaa tekstiilien pesuun että nahka- ja turkisasusteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Täältä saat yhteyden asiakaspalveluumme.

Yhteystiedot

Näin löydät meidät - Toimimme Itä-Helsingin Vartiokylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat näet täältä. Yhteistyöverkostomme avulla palvelemme asiakkaitamme maan laajuisesti.

R&K Nahkahuolto Oy Rekisteriseloste

Tietosuojalain (523/1999) 10§ mukainen rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä

R&K Nahkahuolto Oy

y-tunnus 0872332-6

Linnavuorentie 28

00950 Helsinki

 

2. Yhteyshenkilö

Jussi Laurén

Puh. 0440 670 766

jTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

3. Rekisterin nimi

 Asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn takoitus

Asiakastietojen käsittelyn ja tallentamisen tarkoituksena on R&K Nahkahuolto Oy:n asiakaslaskutuksen toteuttamisen mahdollistaminen.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi pitää sisällään seuraavat asiakastiedot:

 

Etunimi

Sukunimi

Katuosoite

Postinumero

Kaupunki

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaiden itsensä antamat yhteystiedot palvelutilanteessa.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luvovuta asiakastietoja ulkopuolisille, paitsi

Alihankintapalvelua tuottavalle toimijalle pesulapalvelun niin vaatiessa

Viranomaistoimien sitä edellyttäessä

Perintätoimien sitä vaatiessa

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Pesuheikki Oy:n Asiakastietoja voi käyttää vain yrityksen omat työntekijät työtehtävien niin vaatiessa. Laskutusjärjestelmä on käyttäjätunnus ja salasanasuojattu ja yrityksen tietoliikenne palomuurisuojattu ympäristö.

 

9. Tietojen poistaminen

 Asiakastiedot voidaan poistaa rekisteristä Asiakkaan pyynnöstä.

Käytämme nahka- ja mokka-asujen käsittelyssä luotettavaksi ja turvalliseksi tunnettua, alunperin saksalaista ledermeister-menetelmää.
Asunne huoltavat erikoisosastomme koulutetut ammattilaiset. Työssä noudatetaan suurta huolellisuutta.

Ajoasun huoltotoimenpiteistä osa on helppo toteuttaa kotioloissa, mutta vaativammat huoltotoimenpiteet kannattaa antaa ammattilaisen toteutettavaksi.

Tuore lika kannattaa pyyhkiä heti pois. Pinttyneen ja vaikeasti irtoavan lian poistaminen edellyttää erikoisvälineitä, -aineita ja –osaamista.

Tekstiiliset ajoasut voi pestä myös kotona, mutta suojien irroitus  ja kiinnitys  on usein työlästä ja aikaa vievää. Tekstiiliset ajoasut ovat teknisiä asusteita, joiden peseminen ja puhdistaminen edellyttää erikoisosaamista ja pesuohjeiden tarkkaa noudattamista.

 

Myös nahkaisia ajoasuja voi puhdistaa ja huoltaa, mutta se edellyttää erikoislaitteita, -välineitä, –menetelmiä ja -osaamista.

Ajoasun huolto sisältää kaikki ajoasun huoltoon tarvittavat toimenpiteet: asun pesun ja puhdistuksen, suojakäsittelyt, tumlauksen sekä ajoasun viimeistelyn.

Ajoasun huolto muodostuu käsin ja koneellisesti tehtävistä työvaiheista ja ajoasun huoltoon liittyy useita erityisosaamista vaativia toimenpiteitä.

Jokainen ajoasu on yksilöllinen tuote. Siksi ajoasun huoltoon tarvitaan koulutettuja ja osaavia ammattilaisia määrittelemään ja toteuttamaan huoltotoimenpiteet.

Ammattilaisten tekemä ajoasun huolto sisältää myös suojien puhdistuksen, tahranpoiston sekä ajo-asun suojaukäsittelyn ja viimeistelyn.

Ammattimaisen huollon yhteydessä varmistut oikeista ja oikein toteutetuista  pesu- ja puhdistustoimenpiteistä, suojakäsittelyistä sekä kemikaalien asianmukaisesta käsittelystä.