Nahkahuolto

Työmme jälkeä

Ajoasu likainen
Ajoasu likainen
Ajoasu puhdas
Ajoasu puhdas
Ajoasu
Ajoasu
Sama takki, ennen ja jälkeen.
Tehty puhdistus ja värjäys.

Vuosien kokemus nahka- ja turkisasujen puhdistuksesta ja huoltamisesta.

    Nahka- ja turkishuolto on tehokas ja turvallinen huoltopaketti, joka perustuu R&K Nahkahuolto Oy:n osaamiseen, kokemukseen ja asiantuntemukseen sekä nahka- että turkisasusteiden huoltamisesta.

 

Täyden palvelun nahka- ja turkishuolto.

    Nahka- ja turkisasusteen huolto koostuu useista sekä koneellisesti että käsin tehtävistä työvaiheista ja se sisältää tarvittavat toimenpiteet nahka- ja turkisasusteiden puhdistukseen, tahranpoistoon, suojakäsittelyyn ja viimeistelyyn liittyen.

 

Jokainen nahka- ja turkisasuste on yksilöllinen tuote.

    Siksi nahka- ja turkisasusteen huoltoon tarvitaan koulutettuja ja osaavia ammattilaisia määrittelemään ja toteuttamaan huoltotoimenpiteet.

 

Kansainvälisesti kilpailukykyinen menetelmä.

    Nahka- ja turkishuoltomme perustuu kansainvälisesti arvotettuun Leder Master –menetelmään ja lisenssiin. Olemme investoineet nahka- ja turkisasusteiden huoltoon tarvittaviin erikoislaitteisiin, -välineisiin, -menetelmiin ja -osaamiseen sekä sitoutuneeseen henkilökuntaan.

 

Ammattitaitoista asiakaspalvelua.

    Olemme tehneet nahka- ja turkisasusteiden huoltoa kuluttaja- ja kotitalousasiakkaille sekä alihankintana maan johtaville pesuloille sekä muille nahka- ja turkisasusteiden kanssa toimiville yrityksille.